Vacatures

DIJK53 zoekt een Medior Adviseur Waterveiligheid

Wie zoeken wij?

  • Een DIJK53’er. Je bent een pionier die het leuk vindt om te werken in een ‘start-up’ werkomgeving. Als adviseur breng je graag nieuwe kennis en beleid in de praktijk en wil je plannen concreet en uitvoerbaar maken. Kleinschaligheid, persoonlijk contact en het leveren van kwaliteit vind je belangrijk.
  • Een bedreven adviseur met een breed netwerk. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in het werkveld waterveiligheid. Bij voorkeur heb je een academische opleiding.
  • Een verbinder. Wij zijn aan het groeien en verwachten onze activiteiten de komende jaren flink uit te breiden. Denk daarbij aan projecten op het gebied van het HWBP, beleidsontwikkeling, beheer en ruimtelijke planstudies. Wij dagen je uit om proactief met deze kansen aan de slag te gaan en dit verder te brengen, ook in samenwerking met andere bureaus.
  • Iemand die communicatief vaardig is. Je kunt goed een inhoudelijk verhaal vertellen, zowel mondeling als op papier.
  • Een collega met een brede blik. Je ziet de samenhang tussen verschillende inhoudelijke expertises en je kunt structuur aanbrengen in complexe vraagstukken. Je vindt het leuk om dit te doorgronden en hierop je eigen visie te vormen.

Wij bieden:

  • Een ‘start-up’ werkomgeving waarin je naast advieswerk meebouwt aan DIJK53. Je krijgt hierin veel ruimte en verantwoordelijkheid. Samen kijken we hoe we jouw talenten, kennis en vaardigheden het beste kunnen inzetten en hoe jij het team kan versterken.
  • Een goed salaris en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling: werken is meer dan declarabel zijn. Je kunt je snel (verder) ontwikkelen door in de praktijk met collega’s samen te werken aan innovatieve en complexe onderzoeksprojecten en planstudies. Daarnaast volg je regelmatig cursussen en opleidingen.
  • Werken aan niet alledaagse opdrachten bij overheden, onderzoeksinstellingen, projectontwikkelaars, soms samen met andere bedrijven. Kenmerkend is de combinatie van het proces en de inhoud. Neem een kijkje op onze website om beter een beeld te krijgen van de projecten waar we aan werken.

Kom kennismaken!

Ben jij toe aan een volgende stap en heb je 3 tot 6 jaar werkervaring op het gebied van waterveiligheid? En herken je je in het bovenstaande? Stuur ons dan je motivatiebrief en cv per mail naar versterking@dijk53.nl. We ontmoeten je graag bij ons op kantoor voor een informeel kennismakingsgesprek. Voor vragen kun je contact opnemen met Barry Ros (06-455 447 62) of Derk-Jan Sluiter (06-310 262 26).

 

We kijken uit naar je komst!

Meld je hier aan