Vacatures

DIJK53 zoekt een Junior Adviseur Waterveiligheid

Wie zoeken wij?

  • Een DIJK53’er. We vinden het erg belangrijk dat je bij ons past. Je bent een pionier die het leuk vindt om te werken in een ‘start-up’ werkomgeving. Kleinschaligheid, persoonlijk contact en het leveren van kwaliteit vind je belangrijk.
  • Een junior adviseur waterveiligheid met een passie voor de inhoud; je wil weten hoe het écht zit en kijkt verder dan het sommetje. Naast het rekenen aan dijken en waterveiligheidsvraagstukken vind je het belangrijk om de uitkomsten in breder perspectief te plaatsen en maak je onderscheid tussen hoofd- en bijzaken.
  • Iemand die communicatief vaardig Je kunt goed een inhoudelijk verhaal vertellen, zowel mondeling als op papier.
  • Een collega met een brede blik. Je weet structuur aan te brengen in complexe vraagstukken en maakt jezelf nieuwe inhoud snel eigen. Je wilt de inhoud goed (leren) begrijpen en weet de juiste vragen te stellen.
  • Je hebt een academische opleiding afgerond in de civiele techniek, fysische geografie, wiskunde, natuurkunde of soortgelijk.

Wij bieden:

  • Een ‘start-up’ werkomgeving waarin je naast advieswerk meebouwt aan DIJK53. Je krijgt hierin veel ruimte en verantwoordelijkheid. Samen kijken we hoe we jouw talenten, kennis en vaardigheden het beste kunnen inzetten. En hoe jij het team kan versterken.
  • Een goed salaris en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling: werken is meer dan declarabel zijn. Je kunt je snel ontwikkelen door in de praktijk met collega’s samen te werken aan innovatieve onderzoeksprojecten en planstudies. Daarnaast is er volop ruimte voor cursussen en opleidingen. We stellen samen een opleidingsprogramma op maat op, zodat jij je kan ontwikkelen in het werk dat bij jou past.
  • Werken aan niet alledaagse opdrachten bij overheden, onderzoeksinstellingen, projectontwikkelaars, soms samen met andere bedrijven. Kenmerkend is de combinatie van het proces en de inhoud. Neem een kijkje op onze website om een beter beeld te krijgen van de projecten waar we aan werken.

Kom kennismaken op maandag 20 september!

Ben jij (bijna) klaar met jouw academische studie of heb je al enige werkervaring? En herken je je in het bovenstaande? Stuur dan uiterlijk 14 september je motivatiebrief en cv per mail naar versterking@dijk53.nl. We ontmoeten je graag bij ons op kantoor voor een informeel kennismakingsgesprek. Voor vragen kun je contact opnemen met Barry Ros (06-455 447 62) of Derk-Jan Sluiter (06-310 262 26). Voor meer informatie kun je onze website bezoeken: www.dijk53.nl.

 

We kijken uit naar je komst!

Meld je hier aan